Maak kennis met de nieuwe editie van
All Right! voor de onderbouw

Maak kennis met de nieuwe editie van All Right! voor de onderbouw; een aansprekende lesmethode Engels waarin de focus ligt op kunnen, willen en durven communiceren in het Engels. Je hebt immers pas iets aan het leren van een taal als je je ermee kunt redden.

Vraag GRATIS
beoordelingsmateriaal aan!

Meer Engels spreken door verbeterde opzet
Er is duidelijk meer aandacht voor taalproductie. Door een divers aanbod van actuele bronnen worden leerlingen geprikkeld zich te uiten. In kleinere spreek- en schrijfopdrachten oefenen leerlingen expressions en chunks die ze daarna in vrijere opdrachten leren toepassen.

Adaptieve grammaticatrainer
Met deze trainer gebaseerd op de Knewton technologie haalt 37% van de leerlingen betere toetsresultaten dan met welke andere trainer dan ook. Doordat leerlingen zelfstandig werken in een gecontroleerde omgeving ontstaat er substantieel meer ruimte in de les om aandacht te besteden aan leesbegrip en taalproductie.

Eén leerwerkboek en altijd toegang tot online
Alle leerlingen krijgen vanaf nu een full colour leerwerkboek en standaard toegang tot de digitale omgeving. Leerlingen kunnen dan altijd en overal hun opdrachten online maken, testen of ze stof voldoende beheersen, oefenen met de adaptieve grammaticatrainer en extra uitleg raadplegen.

Een literatuurles in elke unit
We houden zelf van literatuur en gunnen leerlingen ook dat plezier. Daarom bevat elke unit een literatuurles rond een tekst uit het themaland. Dat kan een (jeugd)boek zijn, een sage of legende, een kort verhaal, een gedicht of lied.

Crossing Borders met Allright!
Leerlingen maken kennis met taal en cultuur van bijvoorbeeld Wales, Canada of New York. Zo leren ze van Alaska tot Zuid-Afrika de Engelstalige wereld kennen. De onderwerpen belichten altijd een eigenheid van het land of de plaats.

Doeltaal is voertaal
Direct vanaf het eerste leerjaar zijn voor vwo, havo en vmbo-tl de instructies in het Engels. Dat werkt bevorderlijk voor de taalverwerving.

Meer aandacht met MAX

Digitaal onderwijs moet je helpen, het moet je overzicht en de controle geven. Zorgen dat jij tijd overhoudt. Voor extra aandacht voor jouw leerlingen. Om nóg meer uit jouw lessen te halen. Zo zien wij het. Dat klinkt ambitieus. Maar dat is wel waar we vol voor gaan, met MAX online. MAX online is meer dan zomaar wat digitaal lesmateriaal. Het ondersteunt jou in je dagelijkse lespraktijk. Met MAX online gaat een digitale wereld voor je open. Lees verder

Aandacht voor jouw leerlingen
Met de mogelijkheden van MAX. Meer aandacht voor jouw lessen, jouw klas, jouw leerlingen. Voor die ene leerling, die minder goed meekomt. Of juist voor dat unieke talent.

Lees verder

Rust en ruimte voor jou
Dankzij de slimme oplossingen van MAX. Alle tijd voor waar het echt om draait. Lesgeven. Op jouw manier, met ruimte voor jouw eigen invulling..

Lees verder

De beste ondersteuning
Door de mensen van MAX. Om jouw vak optimaal te kunnen geven ondersteunen we je waar we maar kunnen. En daarin gaan we ver.
ondersteuning
ondersteuning
Lees verder

Jaarlijks nieuw lesmateriaal
Met de MAX methodelicentie. Dankzij de MAX methodelicentie krijg je jaarlijkse nieuw lesmateriaal voor je leerlingen. Belangrijke nieuwe inzichten, die we via learning analytics en feedback van docenten krijgen, verwerken we in het lesmateriaal.
Lees verder

Direct doen:

Delen:

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail to someone