Maak kennis met de nieuwe editie van
Of Course! voor havo en vwo bovenbouw
Maak kennis met de nieuwe editie van Of Course! voor havo en vwo bovenbouw; een aansprekende lesmethode Engels waarin de focus ligt op kunnen, willen en durven communiceren in het Engels. Je hebt immers pas iets aan het leren van een taal als je je ermee kunt redden.

Lees verder

Vraag GRATIS
beoordelingsmateriaal aan

Bekijk de persoonlijke toelichting op de nieuwe editie van Of Course!
Of bekijk de uitgebreide toelichting hier.

MAX online

Digitaal onderwijs moet je helpen, het moet je overzicht en de controle geven. Zorgen dat jij tijd overhoudt. Voor extra aandacht voor jouw leerlingen. Om nóg meer uit jouw lessen te halen. Zo zien wij het. Dat klinkt ambitieus. Maar dat is wel waar we vol voor gaan, met MAX online. MAX online is meer dan zomaar wat digitaal lesmateriaal. Het ondersteunt jou in je dagelijkse lespraktijk. Met MAX online gaat een digitale wereld voor je open. Lees verder

Aandacht voor jouw leerlingen
Met de mogelijkheden van MAX. Meer aandacht voor jouw lessen, jouw klas, jouw leerlingen. Voor die ene leerling, die minder goed meekomt. Of juist voor dat unieke talent.

Lees verder

Rust en ruimte voor jou
Dankzij de slimme oplossingen van MAX. Alle tijd voor waar het echt om draait. Lesgeven. Op jouw manier, met ruimte voor jouw eigen invulling.

Lees verder

De beste ondersteuning
Door de mensen van MAX. Om jouw vak optimaal te kunnen geven ondersteunen we je waar we maar kunnen. En daarin gaan we ver.
 
Lees verder

Altijd up-to-date lesmateriaal|
Met de MAX methodelicentie. Dankzij de MAX methodelicentie beschik je altijd over up-to-date lesmateriaal voor je leerlingen. Belangrijke nieuwe inzichten, die we via learning analytics en feedback van docenten krijgen, verwerken we in het lesmateriaal.
Lees verder

Direct doen:

Delen:

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail to someone